Sunday, 19 December 2010 | By: Atia Adina

Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira

SAYA TEKA HARGA DIA RM70




SYARAT
Jadi Follower 3 blog nie..Mesti ketiga2 tau

http://hezrina1983.blogspot.com/  (follower no 81)

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/  (follower no 34)

http://aznizulhelmi.blogspot.com/ (blog penaja)  (follower no 113)

Buat Satu Entry Bertajuk "Contest Teka Harga Kerusi Malas Mummy Maira"..Berserta dengan jawapan yer kengkawan.Setiap sorang boleh teka sekali sahaja.

Tepek Banner Kat Atas sekali tu n letak kat side bar pastu linkkan dengan blog mummy nie.Kalau tak ada link dengan blog mummy nie disqualified.

Dalam entri tu buat sedikit ayat yang bermula dengan "Saya suka kerusi nie sebab...."(pendek2 jer ayatnyer k).

Sila Tulis No Follower sebagai bukti anda follow ketiga2 blog tu.

Sila tinggalkan URL,no id follower di ruangan entry contest ini sahaja.Ruangan lain tak akan dilayan

tag sekurang2nya 2 orang rakan anda(Pastikan diorang tahulah yang diaorang kena tag).Nak tag lebih pun lagi bagus.

HADIAH HADIAH CONTEST NIE IALAH

Mummy nak bagi cash.(harga kerusi tuh lah) cara bank in ke dalam akaun pemenang.Pemenang yang paling cepat n tepat dipilih.Sekiranya tak ada yang jawab tepat maka peneka yang paling hampir dengan jawapan dikira sebagai pemenang.Paham?

Follower yang ke 100 akan ada hadiah MISTERI..huhuhu..Terpulang kepada AZNI sebagai penaja contest nie.

Topup credit RM 10 setiap seorang kepada 2 orang yang mengarang dengan kreatif

"Saya suka kerusi nie sebab kerusi nie cantikkkk....dan empuk...."

1 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

k takpe ada masa lagi..lulus n tq for join.gud luck