Tuesday, 30 November 2010 | By: Atia Adina

foto posing raya contest


SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger2 yang berada dalam Malaysia tidak mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi foto yg dipertandingkan mestilah terang dan jelas yer! (k)
2. Terpulang bagi korang sama ada untuk follow atau tidak blog ceritera lisa, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog http://lisaafha.blogspot.com/ (k)
3. Gambar yang dipertaruhkan adalah hak mutlak milik korang. maknenye kene la ade gmbar korang yer. satu gambar saja layak dinilai juri. so, kalo rase bnyak gmbar nak letak, combine la gmbar2 pose korang tu cm banner kat atas tu. kalo mls, korang pilih jer gmbar posing raya korang yg terbaik. senang citer;0 (k)



4. Gambar posing terbaik yg akan dapat mnmbt hati juri akan dipilih sbg pemenang.Gambar boleh diedit, ini kerana markah kekreatifan anda mempertaruhkan gmbar tersebut juga diambil kira:). sila tulis sedikit entry berkenaan dengan gmbar yg dipertaruhkan:) (k)
5. letakkan Banner contest ini di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada ceritera lisa (k)
6. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Sy akan meninggalkan jejak di entry korang atau ruangan shoutbox sekiranya nama korang telah tersenarai. (k)

7.Tarikh tutup adalah pada 13 DEC 2010.lame lagi:). maknenye kalo korang takde gambar posing raya aidilfitri, korang leh posing raya time raya aidiladha nnti kan kan. heee. opss tag la 2 org rakan anda yg pndai posing2 utk mmeriahkan contest ni kan kan. :) (k)

1 comments:

♥♥LiSsA♥♥! said...

hai!thanks for joining!
lisa dtg melawat peserta contest:)
jom join G.G.C lisa. suggestkan tempat percutian di malaysia dgn mnarik dn dapt hadiah:)
http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/giveaway-gift-from-cameron-ggc.html